background
ανταλλακτικά οχημάτων βαρέου τύπου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – Privacy Policy

Γενικές πληροφορίες

Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της παρούσας ιστοσελίδας «www.heavyparts.gr», ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρία Κανάβας Βασίλειος και Σια Ο.Ε., η οποία και αναλαμβάνει, για όλες τις χρήσεις το ρόλο του υπευθύνου επεξεργασίας, σύμφωνα και με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή και εγχώρια Νομοθεσία Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (EU2016/679G.D.P.R.).

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων ήταν και είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, για το λόγο αυτό μεριμνούμε για την προστασία των δεδομένων σας που συλλέγονται, επεξεργάζονται και χρησιμοποιούνται τόσο κατά τη διάρκεια της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα μας, όσο και κατά την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.

Η παρούσα δήλωση ισχύει για όλες τις πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς είτε από τη χρήση της ιστοσελίδας μας είτε από την με οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνία (πχ. τηλεφωνικά ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης) και εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα συναινείτε και αποδέχεστε την παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, καθώς επίσης τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη των υπηρεσιών της ιστοσελίδας υπόκειται στους όρους της παρούσας, καθώς και στις σχετικές διατάξεις της ευρωπαϊκής και ελληνικής νομοθεσίας και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

Σε περίπτωση που οδηγηθήκατε στην ιστοσελίδα μας μέσω συνδέσμου (link) από άλλους δικτυακούς τόπους, δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν. Επίσης τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες μας μπορεί να περιέχουν συνδέσμους για δικτυακούς τόπους άλλων εταιρειών και υπηρεσίες τρίτων προσώπων. Συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές προστασίας προσωπικών δεδομένων των ιστοτόπων αυτών για τις οποίες επίσης δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Σκοπός επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί ελεύθερα στην ιστοσελίδα μας χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο αν χρησιμοποιήσετε τη φόρμα επικοινωνίας ή προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας αποκλειστικά για τους εξής σκοπούς:

  • Για την εξυπηρέτηση σας και την εκτέλεση των παραγγελιών σας, δηλαδή για τη λήψη της παραγγελίας, την τιμολόγηση και την παράδοση αυτής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  • Για να σας ενημερώσουμε για την πορεία της παραγγελίας σας ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με αυτήν.
  • Για να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας και τις προσφορές και να απαντήσουμε στις σχετικές σας ερωτήσεις.

Η Κανάβας Βασίλειος και Σια Ο.Ε. συμμορφώνεται με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και για το λόγο αυτό συλλέγουμε τα στοιχεία σας κατόπιν της ρητής συγκατάθεσής σας και εφόσον έχετε ενημερωθεί για τους όρους της παρούσας δήλωσης.

Ποια δεδομένα συλλέγουμε

Η εταιρία μας συλλέγει και τηρεί αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα που εσείς μας γνωστοποιείτε οικειοθελώς στα πλαίσια της επικοινωνίας σας με την εταιρεία ή κατά τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας ή κατά την εκτέλεση της μεταξύ μας συναλλαγής.

Οι πληροφορίες που ενδέχεται να ζητηθούν από τους χρήστες είναι ονοματεπώνυμο,διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αριθμός τηλεφώνου, ως στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς και η διατύπωσή σας επί του θέματος για το οποίο επικοινωνείτε μαζί μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε περιορίζονται στα δεδομένα που είναι απαραίτητα για την πλήρωση των ανωτέρω σκοπών και την εξυπηρέτησή σας.

Cookies

Όταν επισκέπτεστε το δικτυακό μας τόπο ενδέχεται να καταχωρηθούν πληροφορίες στον υπολογιστή σας, που συνήθως είναι αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης και έχουν τη μορφή ενός αρχείου κειμένου το οποίο είναι ευρύτερα γνωστό ως «cookie». Τα cookies αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και όχι στο δικτυακό τόπο. Δίνουν τη δυνατότητα συλλογής ορισμένων πληροφοριών, όπως της διεύθυνσης πρωτοκόλλου διαδικτύου σας (IP adress), του λειτουργικού συστήματος του υπολογιστή σας (OS), του τύπου φυλλομετρητή σας (browser) και της διεύθυνσης τυχόν δικτυακών τόπων που σας παραπέμπουν στην ιστοσελίδα μας.

Τα cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, για την ανάλυση της κίνησης σε ένα δικτυακό τόπο και την ανώνυμη σκιαγράφηση δημογραφικού προφίλ στα πλαίσια της πλοήγησης στο διαδίκτυο. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου.

Εάν δεν επιθυμείτε να δέχεστε cookies, μπορείτε να ρυθμίσετε ανάλογα το φυλλομετρητή σας (Browser), εάν διαθέτει αυτή τη δυνατότητα. Παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι εάν απενεργοποιηθούν τα cookies, ενδέχεται να μην είστε σε θέση να δείτε ορισμένα μέρη του παρόντος δικτυακού τόπου τα οποία μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και τη λειτουργικότητα της επίσκεψής σας.

Νομιμότητα της επεξεργασίας

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται πάντα υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει νομική βάση. Τα περισσότερα στοιχεία που επεξεργαζόμαστε είναι απαραίτητα για την εκτέλεση της μεταξύ μας σύμβασης, πχ. για να τιμολογήσουμε την παραγγελία σας και να σας στείλουμε επιβεβαίωση της πληρωμής. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα ζητήσουμε την συγκατάθεση σας για να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, όπως π.χ. για να σας στείλουμε εξατομικευμένες προσφορές. Ενδέχεται επίσης να θεμελιώνουμε έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, όπως για να βεβαιωθούμε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας εμφανίζεται στον υπολογιστή σας ή το τάμπλετ σας κανονικά και μόνο εφόσον τα προσωπικά σας δικαιώματα και οι ελευθερίες δεν θίγονται σε σχέση με τα συμφέροντα της επιχείρησης. Τέλος, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα σε συμμόρφωση προς νομικές μας υποχρεώσεις.

Σε ποιους γνωστοποιούνται

Τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την αντίστοιχη λειτουργία της ιστοσελίδας.

Οποιοδήποτε στοιχείο πιστοποιεί και δηλώνει την ταυτότητα του πελάτη παραμένει αυστηρά απόρρητο, ελέγχεται μόνο από το αρμόδιο τμήμα και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε τρίτο. Η εταιρία μας δεν διανέμει οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τους χρήστες της ιστοσελίδας σε κανένα άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Όλοι οι συνεργάτες μας, όπως και το προσωπικό μας δεσμεύονται από ρήτρες τήρησης εχεμύθειας σε σχέση με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των πελατών μας.

Περίοδος διατήρησης δεδομένων

Η εταιρία μας διατηρεί μόνο τα στοιχεία που απαιτούνται για την μεταξύ μας επικοινωνία που λαμβάνει χώρα μέσω της φόρμας επικοινωνίας ή ακόλουθη μεταξύ μας ηλεκτρονική αλληλογραφία, για το προβλεπόμενο από το νόμο ελάχιστο χρονικό διάστημα ανάλογα με την κατηγορία των δεδομένων και διαγράφονται αμέσως μετά.

Μέτρα ασφαλείας

Η Κανάβας Βασίλειος και Σια Ο.Ε. εφαρμόζει όλα τα εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται είτε μέσω της ιστοσελίδας μας είτε με οποιοδήποτε άλλο μέσο, έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, κατάχρησης, απώλειας ή καταστροφής. Τέτοια μέτρα περιλαμβάνουν, όπου απαιτείται, τη χρήση τειχών προστασίας, εγκαταστάσεις ασφαλών εξυπηρετητών, κρυπτογράφησης, εφαρμογής κατάλληλων συστημάτων και διαδικασιών δικαιωμάτων πρόσβασης, την προσεκτική εξοπλισμού και άλλα εύλογα τεχνικά και εμπορικά μέτρα για την παροχή κατάλληλης προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας ενάντια σε μη εγκεκριμένη χρήση, αποκάλυψη, αλλαγή ή καταστροφή.

Τα μέτρα συντελούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η σύνδεσή σας είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιεί τεχνολογία SSL (Secure Socket Layer). Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της (SSL) σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία.

Δικαιώματα πελατών

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεστε και να γνωρίζετε τι είδους προσωπικά δεδομένα διαθέτουμε για εσάς και επιπλέον να λαμβάνετε αντίγραφα αυτών σε αναγνώσιμο και συμβατό μορφότυπο.

Επιπλέον μπορείτε να αναθεωρήσετε, δηλαδή να συμπληρώνετε, να διορθώνετε, ή να διαγράψετε οποιαδήποτε ελλιπή, εσφαλμένα ή παρωχημένα προσωπικά δεδομένα ή να αντιταχθείτε στην επεξεργασία Ωστόσο οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η διαγραφή των δεδομένων σας είτε επειδή υποχρεούμαστε εκ του νόμου να τα διατηρήσουμε για ορισμένο χρονικό διάστημα είτε επειδή τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων απέναντί σας.

Φυσικά μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε την συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Τέλος, έχετε το δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα – www.dpa.gr) σε περίπτωση που θεωρείτε πως τα δεδομένα σας δεν τυγχάνουν σύννομης επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα όσα αναγράφονται στην παρούσα δήλωση ή σχετικά με τα δεδομένα σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@heavyparts.gr

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Αυτή η ιστοσελίδα ανήκει εξ ολοκλήρου στην εταιρία Κανάβας Βασίλειος και Σια Ο.Ε.  Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων, εξαιρουμένου των σημάτων των συνεργαζόμενων εταιριών, προϊόντα των οποίων εισάγονται ή πωλούνται από την εταιρία Κανάβας Βασίλειος και Σια Ο.Ε. και εμφανίζονται στην αρχική σελίδα του ιστοχώρου  “heavyparts.gr”.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ανωτέρω νόμιμου δικαιούχου.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την εταιρία και μόνο είναι σήματα και διακριτικά γνωρίσματα που ανήκουν και παραμένουν στην αποκλειστική κυριότητα της και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθέμιτου ανταγωνισμού. Η εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα «www.heavyparts.gr» ή οποιαδήποτε άλλη δεν συνιστά παραχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Αντιρρήσεις

Οι επισκέπτες και χρήστες της ιστοσελίδας έχουν δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων (συμπεριλαμβανομένης και της διόρθωσης) σχετικά με τυχόν τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό, θα πρέπει να απευθύνονται εγγράφως στην εταιρία Κανάβας Βασίλειος και Σια Ο.Ε. , 7ο ΧΛΜ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, 501 50 Δρέπανο Κοζάνης.

Τροποποίηση των όρων προστασίας

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έπειτα από ενημέρωση των επισκεπτών και χρηστών και τηρώντας πάντοτε την κείμενη ελληνική, ευρωπαϊκή και διεθνή νομοθεσία. Σας προτείνουμε να ελέγχετε και να ενημερώνεστε, κατά καιρούς, για τυχόν αλλαγές στην παρούσα πολιτική προστασίας.